De diensten van 123 Hovenier

Welkom bij onze hoveniersdiensten. Wij zijn een team van ervaren en gepassioneerde hoveniers die zich inzetten om jouw buitenruimte mooi en functioneel te maken. Of je nu een kleine stadstuin of een groot landgoed hebt, wij hebben de expertise om jouw droomtuin te creëren.

Onze diensten omvatten alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte te transformeren. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en -onderhoud, wij bieden een breed scala aan hoveniersdiensten om aan al jouw behoeften te voldoen. Onze diensten omvatten:

  • Tuinontwerp: Onze getalenteerde ontwerpers helpen je bij het creëren van een tuinontwerp dat past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en werken samen om een ontwerp te maken dat perfect bij jou past.
  • Tuinaanleg: Ons team van ervaren hoveniers zorgt voor de volledige aanleg van jouw tuin. Van grondwerk en bestrating tot beplanting en verlichting, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.
  • Tuinonderhoud: Onze hoveniers bieden regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw tuin er op zijn best uitziet. We bieden een uitgebreide lijst van onderhoudsdiensten, waaronder snoeien, bemesten, onkruid wieden en gazononderhoud.
  • Boomverzorging: Onze experts in boomverzorging kunnen alle aspecten van boomonderhoud verzorgen, waaronder snoeien, kappen, verplanten en ziektebestrijding.

Wij zijn toegewijd om jouw buitenruimte te transformeren in een prachtige en functionele omgeving. Ons team van hoveniers is gepassioneerd over ons werk en we streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen om van jouw buitenruimte een oase van rust en schoonheid te maken.

Ik wil graag advies
Tuinontwerp - 123Hovenier.nl

Tuinontwerp

Samen brengen we uw wensen in kaart voor een uniek tuinontwerp. We bundelen uw creatieve vrijheid samen met die van ons om zo tot een geslaagd geheel te komen.

Lees meer
Aanleg kindvriendelijke tuin - 123Hovenier.nl

Tuinaanleg

Het aanleggen van uw tuin doen we met zorg en precisie. Dankzij onze ervaring is de aanleg een proces waarbij u ongestoord kunt blijven. Zo blijft eventuele hinder tot een minimum beperkt.

Lees meer
Tuinonderhoud - 123Hovenier.nl

Tuinonderhoud

Een tuin heeft vaak zorg en aandacht nodig. Om ervoor te zorgen dat u het gehele jaar door maximaal kunt genieten van uw tuin verzorgen wij voor u het onderhoud.

Lees meer
Aanleggen zwemvijver - 123Hovenier.nl

Tuinbouw

Bij 123 Hovenier zijn we ook gespecialiseerd in tuinbouw. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van schuttingen, sproei-installaties en overkappingen tot aan het uitgraven en aanleggen van zwembaden.

Lees meer
k

Bestrating

Wij zijn trots op ons vakmanschap en ons vermogen om jouw buitenruimte te transformeren met onze hoogwaardige bestrating.

Lees meer
123-hovenier-inspiratie-5

Keramiek

Bent u op zoek naar een duurzaam en stijlvol terras voor uw tuin? Kies dan voor keramiek!

Lees meer