Tuinaanleg

Het aanleggen van uw tuin doen we met zorg en precisie. We regelen alles van A tot Z voor u. Dankzij de ervaring van 123 Hovenier is de aanleg van uw tuin een gestroomlijnd proces waarbij we de dagelijkse gang van zaken bij u thuis zo veel mogelijk ongemoeid laten.

Door het planmatig aanleggen van een tuin zorgen we voor zo min mogelijk eventuele overlast. Op deze manier blijft uw woongenot intact. Daarmee wordt de aanleg van uw tuin een fijne ervaring.

Enkele zaken waarmee we u kunnen helpen als het gaat om de aanleg van uw tuin:

  • graszoden plaatsen / kunstgras plaatsen
  • grond en graafwerkzaamheden
  • vlonders
  • sierbestrating
  • planten van bomen en beplanting
  • tuinbouw (schuttingen, tuinhuizen, tuinkamers, sproei-installaties, tuin elektra etc.)

Vragen over tuinaanleg: maar wat als...?

Wat als ik al een tuinontwerp heb?

Helemaal goed! Bij 123 Hovenier vinden we het belangrijk dat u helemaal achter het tuinontwerp staat. Als dat zo is, dan staan we klaar in de startblokken om bij u in de tuin aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend wordt het ontwerp voor aanvang van het project met u doorgenomen door onze tuinspecialisten.

Wat als ik al zelf materialen heb geregeld?

Geen probleem! Dan gaan we daarmee aan de slag! Vanwege onze inkoopkanalen kunnen we overigens voor u tegen zeer scherpe tarieven materialen leveren. Het inkoopproces en het logistieke proces handelen we daarmee natuurlijk ook voor u af.

Wat als ik liever heb dat jullie alle benodigdheden en materialen regelen?

Dat doen we graag voor u. Bij 123 Hovenier regelen we alles voor u, van A tot Z. Vanwege onze inkoopkracht kunnen we werkelijk alles regelen tegen zeer scherpe prijzen. Van bestrating, beplanting en schuttingen tot aan zwembaden.

Wat als er meer moet gebeuren dan alleen het aanleggen van de tuin?

Bij 123 Hovenier hebben we diverse specialisten in verschillende disciplines. We regelen alles in en rondom uw tuin. Dit houdt in dat we dus ook meer voor u kunnen betekenen dan enkel de aanleg van uw tuin. Denk hierbij aan de aanleg van elektra in uw tuin of de aanleg van sproei-installaties. Ook als het gaat om maatwerk blokhutten, schuren, veranda’s of tuinkamers kunnen we u van dienst zijn. Meer informatie hierover treft u aan bij het onderdeel tuinbouw.