Tuinonderhoud

Een tuin heeft vaak zorg en aandacht nodig. Om ervoor te zorgen dat u het gehele jaar door maximaal kunt genieten van uw tuin verzorgen wij voor u het onderhoud.

Dit onderhoud kan incidenteel zijn, omdat u bijvoorbeeld enkel hulp nodig heeft bij het rooien van een boom of bij het bijwerken van de haag. Het tuinonderhoud kunnen we voor u ook periodiek uitvoeren, bijvoorbeeld in het voor- en najaar.

In alle gevallen dragen we zorg voor het snoeiafval en het afvalhout. Zo blijft uw tuin altijd netjes en representatief.

Neem vrijblijvend contact wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinonderhoud. We adviseren u graag verder!

 

Vragen over tuinonderhoud: maar wat als...?

Wat als ik het afvalhout uit mijn tuin wil bewaren voor andere doeleinden?

Dat kan! Bij 123 Hovenier helpen we u op alle mogelijke manieren verder. Zo kan het zijn dat u het afvalhout wilt gebruiken voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld bij het rooien van bomen is het mogelijk het hout te gebruiken voor de open haard of kachel.

Wat als ik een onderhoudsvrije tuin heb?

Een écht onderhoudsvrije tuin bestaat niet. Een onderhoudsarme tuin bestaat wel! Een tuin heeft dus altijd een klein beetje aandacht nodig. Het is mogelijk om met een paar kleine veranderingen een tuin onderhoudsarmer te maken. Hier helpen we u natuurlijk bij!

Wat als ik zelf groene vingers heb maar geen raad weet met mijn bestrating?

Ook daarvoor kunt u ons inschakelen! Bij 123 Hovenier zijn we u ook van dienst als het gaat om uw bestrating en terrastegels. Als uw beplanting er piekfijn bij staat maar uw bestrating en terrastegels niet dan helpen we u hiermee. We kunnen zorgen voor het herstel van de bestrating door zaken zoals aanslag te verwijderen.