Tuinontwerp

Samen brengen we uw wensen in kaart voor een uniek tuinontwerp. We bundelen uw creatieve vrijheid samen met die van ons om zo tot een geslaagd geheel te komen.

Het klinkt misschien ongewoon, maar in de fase die naar een ontwerp voor uw tuin leidt willen we alles van u weten. We willen dus heel graag uw ideeën horen die u misschien ondertussen zelf van uw lijst heeft geschrapt. Uw mix van tuinideeën werkt namelijk als brandstof voor het tuinontwerp die we voor u gaan opstellen.

Binnen de kaders van wat wat haalbaar is proberen we altijd uw ideeënmix te verwerken. Hiermee wordt het tuinontwerp altijd verrassend en is het ontwerp volledig op u afgestemd. Zo wordt uw tuin dus ook écht uw eigen tuin.

Vragen over tuinontwerp: maar wat als...?

Wat als mijn ideeën voor de tuin onmogelijk zijn?

Geen zorgen! Bij 123 Hovenier vinden we het belangrijk dat uw ideeën als inspiratiebron dienen voor het tuinontwerp. Als vakspecialisten nemen we uw tuinideeën onder de loep. Verrassend genoeg lukt het vaak alsnog om uw ideeën om te zetten naar haalbare plannen. Soms worden de ideeën aangepast of dienen ze simpelweg als brandstof voor frisse tuincreativiteit. Zo wordt een tuin dus echt uniek!

Wat als mijn tuin een vreemde vorm en indeling heeft?

Leuk! Een ongewone tuinindeling zorgt voor leuke ideeën. Hiermee wordt het ontwerp voor uw tuin ook bijzonder. Er is in ons vakgebied zoveel mogelijk dat een vreemde tuinindeling juist voor diversiteit in de tuin kan zorgen.

Wat als mijn tuin ontzettend klein is? Is er nog iets te maken van een kleine tuin?

Jazeker! Bij 123 Hovenier laten we graag aan u zien hoe het mogelijk is om met een slim ontwerp een ruimtelijk effect te creëren. Door middel van indeling, materiaal- en kleurkeuze is het mogelijk om een groter gevoel te krijgen in een kleine tuin.

Wat als ik een ontzettend grote tuin heb?

Fantastisch! The sky is the limit als het gaat om uw tuin. Of beter gezegd; uw erfafscheiding is the limit. Binnen deze kaders kunnen we alles. Bij 123 Hovenier zijn we gewend om te opereren in tuinen met een zeer riant formaat tot zelfs aan landgoederen. Het scheppen van het gevoel van gezelligheid gecombineerd met de ruimtelijke aspecten van een riante tuin of landgoed is een bijzondere discipline. Onze vakspecialisten helpen u graag hiermee.